Magyar Konyha Online
A jellegzetes kinézetű konzerv, a piros fémhengerbe zárt sűrített paradicsom fénye mára kissé megkopott. Ha nem is tartozik a legfontosabb alapanyagok közé, néha azért szükség van rá. A Magyar Konyha magazin és a Pannon Gasztronómiai Akadémia tesztjé
CHILI&VANILIA: január 2014
Fenti gondolataimáltal vezérelve indítjuk el a NolTV-n immár két éve futó “Chili a szembe” című videórovatom keretében, valamint itt a blogon is az új idei sorozatot: régi, elfeledett, felkutatott, illetve tájjellegű recepteket szeretnék újjáéleszten
CHILI&VANILIA: május 2016
Egy 30-60 perces főzés alatt két célom szokott lenni: egyrészt, hogy felkeltsem az érdeklődést a magyar konyha iránt, és sok hívószóval kedvet csináljak ahhoz, hogy eljöjjenek megtapasztalni, hogy mennyi minden történt a gasztronómiánkban az elmúlt é
Dorozsmai Endre kulináris kalandozásainak krónikája ...
2016. január 23., szombat Évkezdő borkóstoló: Balla Géza borai negyedszer nyűgözték le a Tulipán törzsközönségét Felfedező, mindig új étteremre, új ételkompozícióra, új borra, sörre vagy pálinkára vágyó gasztro-kalandozóként mondom: a tradíció-teremt
Digitális Magyar Konyha - Digitalstand
Ízelítő a tartalomból: A három dagi - Michel Troisgros története A farsang farka - Farsangi receptek A költő, aki a heringet szerette - Száz éve halt meg Ady Endre Kunsági fekete lábúak - Tanyasi csirke az Alföldön Púpos és búbos - Mesék a kemencéről
Lévai Anikó – Wikipédia
2010-től a Magyar Konyha című gasztronómiai folyóirat szerkesztőbizottságának tagja. 2015, 2016, 2017 és 2018-ban a Forbes őt választotta a legbefolyásosabb magyar nőnek a közéletben. A 2018-as Befolyás-barométer szerint ő volt Magyarország 18. legbe
magyar konyha különszám
Megjelent a Magyar Konyha legújabb száma Balatoni Szerkesztőségünk hatodik alkalommal listázza a magyar tenger legjobb helyeit a romkocsmától a . ... A 2018. január 1-jétől változó adótörvényi előírások jelentős része a Magyar Közlöny 2017. június 19
A konyha világa: január 2016
-Közepébe öntöttem a felfutott élesztőt, a habtejszínt, maradék tejet, maradék cukrot, tojásokat. Elkezdtem dagasztani, mikor már kezdett összeállni apránként hozzáadagoltam az olvasztott vajat.
DVD– 2016. január | Filmtrailer
Várható DVD-megjelenések 2016. január 1-7. Várható DVD-megjelenések 2016. január 8-14. Várható DVD-megjelenések 2016. január 15-22. Várható DVD-megjelenések 2016. január 23-31. Az oldalon használt színkódok jelentése: Piros keret: Új filmek (az utóbb
magyar konyha balaton 2016
Magyar Konyha cikk. 2016-09-20. A Magyar Konyha 2015 májusi számában négy oldalas újságcikk jelent meg - F. Tóth Benedek tollából - a Szomor Ökofarm történetéről és jelenéről. Ugyanennek a számnak egy másik írása a Termelői Díjat kapott három díjazot